Quanta|NpM    Wilhelmina Druckerweg 7, 4105 EP    Culemborg    t:0345 - 532 187    info@quantanpm.nl
Zoeken

Home > Diensten

Onze dienstverlening

In de loop van de jaren deden wij veel ervaring op met het ontwikkelen en versterken van ondernemerschap, marktgerichtheid en klantgerichtheid. Bij opdrachtgevers die allemaal hun eigen specifieke wensen en behoeften hadden. Sommigen stonden voor een nieuwe en ingrijpende ontwikkeling waarmee zij zich niet goed raad wisten. Anderen hadden een duidelijke koers voor ogen en werkten al langere tijd aan de realisatie daarvan. Geïnspireerd door eigen ambities of veranderende wet- en regelgeving. Hierdoor ontstond een uitgebreid dienstenpakket dat is opgebouwd rond 6 peilers.

Strategie

Ondernemerschap, marktgerichtheid en klantgerichtheid gaan van start met een weloverwogen strategie. Wat wordt de koers? Quanta NpM kent meerdere diensten gericht op het ontwikkelen van een strategie.

Organiseren

Wanneer de strategie helder is, hoe dan de uitvoering te organiseren? Hoe te komen van plan tot werkelijkheid? Wat verandert er? Wat blijft hetzelfde? En hoe krijgt u voor elkaar dat "de goede dingen op de goede manier" worden gedaan? Quanta NpM staat u met raad en daad bij.

Bezieling en kwaliteit

Altijd weer staat of valt de haalbaarheid van ambities met de kennis, vaardigheden, motivatie en inzet van mensen. De spil is de kracht van het team dat de schouders zet onder de ambities. Het dienstenpakket van Quanta NpM bevat tal van diensten gericht op het versterken van deze kracht.

Trainingen en workshops

Quanta NpM verzorgt trainingen en workshops in het kader van ondernemerschap, marktgerichtheid en klantgerichtheid. Altijd ligt de nadruk op de praktijk.

Projecten

Wij voeren ook marketing- en communicatieprojecten uit. Van de productie van promotiemateriaal tot en met het ontwikkelen en op de markt zetten van nieuwe diensten.

Help desk

Onze helpdesk ondernemerschap is er voor non-profitorganisaties die werken aan de versterking van klantgerichtheid, marktgerichtheid en ondernemerschap. De helpdesk biedt hen antwoorden, oplossingen en voert kleinere opdrachten uit.