Quanta|NpM    Wilhelmina Druckerweg 7, 4105 EP    Culemborg    t:0345 - 532 187    info@quantanpm.nl
Zoeken

Home > Helpdesk

Helpdesk

De helpdesk is er voor professionals en organisaties die werken aan de versterking van sociaal ondernemerschap, vitaal vakmanschap en duurzame samenwerking. De helpdesk biedt hen korte en krachtige antwoorden en oplossingen. Uit ervaring weten wij dat het ontwikkelen van sociaal ondernemerschap, vitaal vakmanschap en duurzame samenwerking, vaak veel vragen oproept. Grote en kleine vragen. Een deel van deze vragen weet u niet zelf te beantwoorden. Daarvoor roept u dan veelal de hulp in van een adviseur. Voor sommige vragen is dat overdreven. Kleine vragen, die enkel een kort antwoord nodig hebben, een zeer beperkt advies, even kortstondig meedenken en brainstormen. En dat liefst zo snel mogelijk.

Korte en krachtige antwoorden

Hiervoor is er de help desk van Quanta NpM. Zodat u snel over een antwoord of gewenst resultaat beschikt en weer verder kunt. De help desk van Quanta NpM is er voor antwoorden en oplossingen die een tijdsinvestering vragen van enkele minuten tot hoogstens 4 uur. Antwoorden gebaseerd op ruim 20 jaar ervaring. U rekent af per eenheid van 15 minuten. En vanzelfsprekend alleen de tijd die daadwerkelijk is besteed aan uw vraag. All in, zonder gedoe.

De spelregels

U kunt snel en eenvoudig gebruik maken van de help desk.

• U benadert de help desk per e-mail helpdesk@quantanpm.nl of telefonisch 0345 - 532187.
• U legt ons uw vraag of probleem voor.
• U krijgt altijd binnen 24 uur ons antwoord.
• Per 15 minuten investeert u € 29,50 (exclusief 21% BTW). Voor opdrachtgevers van Quanta NpM geldt het speciale tarief van € 19,50 (exclusief 21% BTW).