Quanta|NpM    Wilhelmina Druckerweg 7, 4105 EP    Culemborg    t:0345 - 532 187    info@quantanpm.nl
Zoeken

Home > Actueel > Trainingen 'Samenwerken en vechten om verandering'

Trainingen 'Samenwerken en vechten om verandering'

In de maanden mei, september en oktober verzorgt Quanta NpM twee trainingen rond het thema 'Rebel met een reden' voor Logavak. Deze opleidingsgroep verzorgt na- en bijscholing voor professionals in GGZ, Jeugdzorg, Kinderopvang, Management, Onderwijs, Psychologie, Zorg en Welzijn. Het gaat om twee trainingen met veel aandacht voor de eigen situaties van de deelnemers en praktische handreikingen.

Een training is bestemd voor de kritische rebellerende professionals die zich niet kunnen vinden in de veranderingen die financiers, beleidsmakers, bestuurders, of managers voor ogen hebben met "hun organisatie" of "hun werkveld". De andere training is er voor de voortrekkers en voorstanders van verandertrajecten, voor diegenen die het nieuwe lonkende toekomstperspectief omarmen en er alles aan willen doen om dit te realiseren.

De insteek van beide trainingen is 'samen verder als het kan, alleen als het moet'. De verstrekte handreikingen starten vanuit de ambitie om voor- en tegenstanders van verandering te verenigen in een gezamenlijke visie en aanpak. Tegelijkertijd leert de ervaring dat dit lang niet altijd een reële optie is. Hoe in dit soort situaties te bewegen tussen samenwerken en vechten om verandering? Wat te doen als samen optrekken niet langer een optie is? Hoe een vechtscheiding te voorkomen?

Hier vindt u meer informatie:

www.logavak.nl/aanbod/11/246/1109/tussen-samenwerken-en-vechten-om-verandering-rebel

www.logavak.nl/aanbod/11/247/1111/tussen-samenwerken-en-vechten-om-verandering


<< Terug naar nieuwsoverzicht