Quanta|NpM    Wilhelmina Druckerweg 7, 4105 EP    Culemborg    t:0345 - 532 187    info@quantanpm.nl
Zoeken

Home > Actueel > Werkbijeenkomst 'De versterkende dialoog'

Werkbijeenkomst 'De versterkende dialoog'

Lamgeslagen professionals, ontkrachte organisaties en rebellen

Quanta NpM organiseert op 9 oktober 2018 een werkbijeenkomst over lamgeslagen professionals, ontkrachte organisaties en rebellen. In april verscheen het boek 'Rebel met een reden'. Daarna volgde het drieluik 'De lamgeslagen professional', 'De ontkrachte organisatie' en 'Hoe herwinnen lamgeslagen professionals hun kracht?'. Boek en artikelen concluderen dat rebellen zeer waardevol zijn. Zij leggen met hun kritiek de vinger vaak op zere plekken die zorgen voor ernstige bijwerkingen of zelfs het mislukken van veranderambities. Rebellen zijn daarnaast broodnodig om organisaties en teams krachtig en vitaal te houden.

Tegelijkertijd verandert rebellie relaties. Niet langer staat samenwerking voorop. Er is onenigheid en er wordt gevochten. Vreedzaam weliswaar, maar toch. De moeilijkst te beantwoorden vraag is in deze situaties telkens weer, 'Hoe komen wij tot een dialoog?'.

Tijdens deze werkbijeenkomst leggen de deelnemers eigen situaties op tafel. Hoe te bewegen tussen samenwerken en vechten? Hoe in het heetst van de strijd tot een dialoog te komen?

Meer informatie vindt u hier.

 

 


<< Terug naar nieuwsoverzicht