Quanta|NpM    Wilhelmina Druckerweg 7, 4105 EP    Culemborg    t:0345 - 532 187    info@quantanpm.nl
Zoeken

Home > Actueel > Webinar cyclus voor zzp-ers: Sterk terugkomen na de lock down

Webinar cyclus voor zzp-ers: Sterk terugkomen na de lock down

 

‘Hoe kom ik sterk terug in mijn markt, terwijl al mijn concurrenten hun uiterste best doen om mij weg te duwen?’

 
Na Corona zal in veel markten de concurrentie heftiger zijn dan ooit.  Allereerst doordat sommige markten kleiner zijn geworden. Niet alle ondernemers zullen immers zonder kleerscheuren uit de lock down komen. In de tweede  plaats omdat heel veel ondernemers er alles aan gaan doen om de zo dringend gezochte klanten (terug) te winnen en weer voldoende inkomsten te realiseren.
 

Webinar 1. Sterk terugkomen in de markt na de lock down

Tijdens dit webinar kijken we allereerst naar de na de lock down te verwachten marktdynamiek. Wat zijn dan de belangrijkste bepalende ontwikkelingen en krachten? Wat betekenen deze voor zzp-ers die weer aan de slag willen gaan? Daarnaast komen de negen vragen op tafel die zzp-ers in staat stellen een onderscheidende en effectieve marktstrategie te ontwikkelen.
 

Webinar 2. Mijn koers na de lock down

Een sterke terugkeer in de markt vraagt om een krachtige visie op de koers die de beste garantie biedt om uw doelstellingen te realiseren. Hoe komt u tot zo'n visie? En wat is het onderliggende verdienmodel en hoe houdt u dit gezond?
 

Webinar 3. Klanten winnen na de lock down

Tijdens dit derde webinar wordt de vraag beantwoord hoe u uw huidige klanten aan u bindt en nieuwe voor u wint. De spil van alle antwoorden is de mate waarin u zich positief onderscheidt van al uw concurrenten. Hoe komt u tot zo'n unieke positionering?
 

Webinar 4. Duurzaam vakwerk na de lockdown

Uw professionaliteit is het fundament waarop u uw succes als ondernemer bouwt. Wat kunt u doen om uw sterkten maximaal te benutten? Hoe compenseert u uw zwakten en maakt u zichzelf en uw eventuele medewerkers of partners krachtiger?
 
 
Deze webinars worden ook gecombineerd uitgevoerd als een proeverij van twee uur. 
 
 
 

<< Terug naar nieuwsoverzicht