Quanta|NpM    Wilhelmina Druckerweg 7, 4105 EP    Culemborg    t:0345 - 532 187    info@quantanpm.nl
Zoeken

Home > Actueel > Jammer dat je gaat...! Hartelijk welkom...!

Jammer dat je gaat...! Hartelijk welkom...!

Quanta NpM speelt een hoofdrol in de organisatie van het landelijke congres 'Jammer dat je gaat...! Hartelijk welkom...!'. Dit congres wil een landelijk werkoverleg zijn met regionale allure, bestemd voor basis-, voortgezet- en speciaal onderwijs. De ambitie is om de overgang van basisonderwijs naar voortgezet onderwijs voor alle kinderen goed te laten verlopen.

Dit congres, dat plaats zal vinden op 15 september 2010, verschilt van andere congressen door de inrichting als werkoverleg. De deelnemers gaan met elkaar aan de slag en bedenken oplossingen voor problemen die maken dat de overgang van basis- naar voortgezet onderwijs niet voor alle kinderen "een feest" is. Zij worden bijgestaan door de ter plekke aanwezige experts en door deskundigen in het land die telefonisch geraadpleegd kunnen worden. Daarnaast maken de deelnemers intensief gebruik van elkaars kennis en ervaring.

Het is nadrukkelijk de bedoeling dat de deelnemers na het congres in de eigen regio aan de slag gaan met de geformuleerde oplossingen. Desgewenst worden zij hierin met raad en daad bijgestaan door een van de sparring partners van Gedragswerk.

Meer informatie vindt u in de flyer die u hier kunt downloaden.

 


<< Terug naar nieuwsoverzicht