Quanta|NpM    Wilhelmina Druckerweg 7, 4105 EP    Culemborg    t:0345 - 532 187    info@quantanpm.nl
Zoeken

Home > Actueel > Quanta NpM trakteert! Gratis boekje 'Van slag door de markt'

Quanta NpM trakteert! Gratis boekje 'Van slag door de markt'

In 2010 viert Quanta NpM haar koperen jubileum. Twaalf en half jaar werken aan zakelijk idealisme is een feit! Quanta NpM ging van start op 1 september 1997 en versterkt sindsdien de klant- en marktgerichtheid en het ondernemerschap van non profit organisaties. Met onze hartelijke dank aan onze opdrachtgevers! Dat spreekt voor zich. Zonder hen zou dit jubileum er nooit zijn gekomen.

Wij vieren dit jubileum onder meer door het boekje 'Van slag door de markt' gratis aan te bieden aan belangstellenden. Dit boekje bevat ruim 20 verrassende, prikkelende cartoons van de hand van Mirjam Vissers. Cartoons rond ervaringen van non profit organisaties met klant- en marktgerichtheid, of ondernemerschap.

Meer informatie over 'Van slag door de markt' vindt u in ons nieuwsarchief. Wilt u, zonder verdere verplichtingen, een gratis exemplaar van dit boekje ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@quantanpm.nl met uw adresgegevens. Wij sturen u dan uw gratis exemplaar toe.

Dit aanbod geldt tot 1 januari 2011, onder de conditie 'op = op'.

De boekjes 'Van slag door de markt' zijn op.

Op donderdag 28 oktober 2010 ontvingen wij in korte tijd ruim 250 bestellingen. Wij hadden op dat moment nog 150 exemplaren in voorraad. De eerste 150 bestellers kunnen wij nog een gratis exemplaar leveren. Dat zal de komende week gebeuren. Alle anderen moeten wij helaas teleurstellen. Het is vanaf vandaag dan ook niet meer mogelijk dit boekje te bestellen.

 

 

<< Terug naar nieuwsoverzicht