Quanta|NpM    Wilhelmina Druckerweg 7, 4105 EP    Culemborg    t:0345 - 532 187    info@quantanpm.nl
Zoeken

Home > Actueel > Gratis werkplaats 'Onderneem met zin' voor non-profitorganisaties

Gratis werkplaats 'Onderneem met zin' voor non-profitorganisaties

 

Quanta NpM organiseert woensdagmiddag 13 april in Utrecht een werkplaats over ondernemen door non-profitorganisaties. Uitgenodigd zijn professionals werkzaam in non-profitorganisaties die voor de uitdaging staan om het ondernemerschap van zichzelf, of van hun organisatie, te ontwikkelen.

Er kunnen 20 professionals meedoen. Met deze werkplaats sluit Quanta NpM de feestelijkheden rondom haar 12,5 jarig jubileum af. Daarom is de deelname gratis.

Deze werkplaats wordt begeleid door Jos van der Horst, auteur van het boek ‘Onderneem met zin! En behoud uw gezonde verstand. Een handleiding voor non-profitorganisaties.’. Hij staat al ruim 20 jaar non-profitorganisaties met raad en daad bij, in het ontwikkelen en versterken van ondernemerschap.
In het programma zullen praktijkvoorbeelden en vragen van de deelnemers centraal staan. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Met een sterke nadruk op de vraag ‘hoe doe je het?’

Het programma van deze werkplaats vindt u hier.

 

U kunt vanaf vandaag met een email naar onderneemmetzin@quantanpm.nl laten weten dat u zich wilt aanmelden (o.v.v. de naam van de non-profitorganisatie waar u werkzaam bent). Aanmeldingen worden gehonoreerd op volgorde van binnenkomst. U kunt hier ook terecht met eventuele vragen over deze werkplaats.
 


<< Terug naar nieuwsoverzicht