Quanta|NpM    Wilhelmina Druckerweg 7, 4105 EP    Culemborg    t:0345 - 532 187    info@quantanpm.nl
Zoeken

Home > Actueel > Gratis boekje 'Van slag door de markt'

Gratis boekje 'Van slag door de markt'

DEZE ACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN.

In 2010 vierde Quanta NpM haar koperen jubileum. Twaalf en half jaar werken aan zakelijk idealisme was een feit! Ter gelegenheid van ons jubileum maakten wij het boekje 'Van slag door de markt', met ruim 20 verrassende, prikkelende cartoons van de hand van Mirjam Vissers. Cartoons rond ervaringen van non-profitorganisaties met klant- en marktgerichtheid, of ondernemerschap.

Marktgericht werken. Vraagsturing. Klantgericht handelen. Maatschappelijk ondernemerschap. Onder die vlag zijn de laatste jaren in de non-profitsector diverse ontwikkelingen in gang gezet. Deze veranderingsprocessen blijken een grote impact te hebben. Collega’s worden ineens klanten. Visies en attitudes moeten worden herijkt. De onderlinge verhoudingen met andere organisaties veranderen.Werkrelaties staan onder druk. En de klant mag over van alles en nog wat meebeslissen.
Quanta NpM heeft de afgelopen tien jaar veel organisaties begeleid en getraind die de omslag naar meer klant- en marktgerichtheid aan het maken waren. Veel organisaties zagen talrijke kansen en grepen die ook - met succes. Andere raakten van slag en hadden meer tijd nodig om oude zekerheden los te laten en opnieuw hun weg te vinden. Tijdens al die trajecten hebben we veel met elkaar beleefd, gehoord en gezien. Organisaties blijken op hun weg naar klant- en marktgerichtheid vaak tegen dezelfde kwesties aan te lopen.
Over die steeds terugkerende kwesties gaat dit boekje. Met een knipoog laten 21 cartoons zien wat het effect is van dit soort veranderingsprocessen op iedereen die daarmee te maken krijgt: de beslissers, de uitvoerders en niet in de laatste plaats de klant. Wie stilstaat bij die impact, begrijpt beter waarom veranderen soms zo lastig is. En dat is vaak een goed begin om te bedenken hoe het beter kan.

U bent werkzaam in een non-profitorganisatie? Dan kunt u dit gratis boekje met 21 cartoons van Mirjam Vissers bestellen per e-mail. Vermeld uw naam, uw functie en de adresgegevens van uw organisatie en wij sturen u het boekje per ommegaande toe.

Bestel het boekje hier.
 

Dit aanbod geldt alleen voor diegenen die werkzaam zijn in een non-profitorganisatie en onder de conditie 'op = op'.

 


<< Terug naar nieuwsoverzicht