Quanta|NpM    Wilhelmina Druckerweg 7, 4105 EP    Culemborg    t:0345 - 532 187    info@quantanpm.nl
Zoeken

Home > Actueel > Vierde werkplaats 'Onderneem met zin!'

Vierde werkplaats 'Onderneem met zin!'

Op donderdag 29 november organiseert de LinkdIn-groep ‘Onderneem met zin!’ voor de vierde keer een gesprek over ondernemerschap en marketing in de non-profitsector. De groep heeft een interactieve bijeenkomst voor ogen waarin professionals die te maken hebben met marketing en ondernemerschap van non-profitorganisaties vragen en antwoorden uitwisselen. Gastheer en sponsor is Jos van der Horst, directeur van Quanta NpM en moderator van de groep ‘Onderneem met zin!’. Met bijdragen uit de praktijk van maatschappelijk ondernemende non-profitorganisaties door:

Evert Jansen (j-advies.nl): hoe maatschappelijk ondernemen te organiseren? Schets van enkele organisatiemodellen en een plan van aanpak.

Irmgard Bomers (winrecept.nl): Hoe kwam de Nationale Bibliotheek van Nederland tot een groei van het aantal bezoekers met ruim 20% en werden tegelijkertijd de kosten verlaagd?

Liesbeth Hoogendijk (handjehelpenregioutrecht.nl): Hoe realiseerde Handjehelpen de omslag naar maatschappelijk ondernemen en wat waren de gevolgen voor de cultuur van de organisatie?

De deelname aan deze werkplaats is gratis voor professionals werkzaam in non-profitorganisaties.

Het programma vindt u hier.
 


<< Terug naar nieuwsoverzicht