Quanta|NpM    Wilhelmina Druckerweg 7, 4105 EP    Culemborg    t:0345 - 532 187    info@quantanpm.nl
Zoeken

Home > Actueel > Leren ondernemen

Leren ondernemen

Quanta NpM verzorgt training en coaching maatschappelijk ondernemen voor non-profitorganisaties. In de voorbije jaren werd duidelijk dat veel professionals werkzaam in de non-profitsector, behoefte hebben aan een kijkje in de keuken van organisaties die als voorbeeld kunnen dienen. Vooral gericht op de vraag ‘hoe’ maatschappelijk ondernemen in de dagelijkse praktijk te ontwikkelen en versterken. Bijvoorbeeld: Hoe een marktpositie te ontwikkelen, nu het economisch minder gaat? Hoe om te gaan met de toenemende concurrentie? Hoe krijgen we onze nieuwe doelgroepen zo ver dat ze met ons in zee gaan? Hoe krijgen we boven tafel wat onze doelgroepen écht willen? Hoe komen we tot goede offertes?

Om deze reden zocht Quanta NpM de samenwerking met bedrijven en instellingen die succesvol (maatschappelijk) ondernemen. Collega’s van onze opdrachtgevers in non-profitdomeinen zoals onderwijs, gezondheidszorg, of cultuur. En uiteenlopende bedrijven zoals een accountant, een touroperator, een telecombedrijf, of een matrassen- en beddenmaker.

Quanta NpM organiseert bedrijfsbezoeken op maat. Afgestemd op de concrete vragen die onze opdrachtgevers bezighouden. Eenmaal weer terug in de eigen organisatie worden de lessen van het bezoek op een rij gezet en de kansen in kaart gebracht die deze bieden voor de eigen organisatie.

De organisaties die tot nu toe hebben gekozen voor deze aanpak vinden “het over de heg kijken” verfrissend, verrassend en zeer effectief: de bedrijfsbezoeken bieden concrete en vaak onverwachte aangrijpingspunten voor de eigen organisatie.

Wilt u meer weten? Neemt u dan vooral contact met ons op.
 


<< Terug naar nieuwsoverzicht