Quanta|NpM    Wilhelmina Druckerweg 7, 4105 EP    Culemborg    t:0345 - 532 187    info@quantanpm.nl
Zoeken

Home > Partners

Partners

Quanta NpM werkt onder meer samen met:

 

Paula van Overveld van Paulissimo weet een boodschap op een pakkende en oogstrelende manier te vertalen en realiseren in beeld. Zij maakte de prachtige en treffende foto's voor mijn boek 'Rebel!'. Quanta NpM betrekt Paula graag als deskundige en uiterst creatieve communicatieadviseur. Daarnaast vinden Paulissimo en Quanta NpM elkaar in de gezamenlijke uitvoering van communicatietrainingen die vragen om dans en muziek.

 www.paulissimo.nl

 

Uitgeverij SWP bracht in de voorbije jaren drie boeken uit, geschreven door Jos van der Horst. Het gaat om de boeken 'Onderneem met zin! En behoud uw gezonde verstand!, 'Iedereen aan boord!' en 'De Veldgids Iedereen aan boord!'. Binnenkort verschijnt bij Uitgeverij SWP ook 'Rebel!'. Een boek over professionals die zich verzetten tegen verandering.

www.swpbook.com

 

 

Petegem Jeugdbeleid & Onderwijs

Petegem Jeugdbeleid & Onderwijs is een gespecialiseerd adviesbureau dat zich richt op vraagstukken die liggen op het snijvlak van speciaal onderwijs en jeugdzorg.

www.petegem.nl

 

 

 

 

 

Met inhoud - bureau voor communicatie

MET INHOUD ontwikkelt consistente en effectieve communicatie door middel van gedegen strategie en concept en de vertaling hiervan in woord en beeld naar visueel aantrekkelijke media: drukwerk, multimedia en internet.

www.metinhoud.nl

 

 

Peter Camp Matrix Management Consult

De door Peter Camp ontwikkelde matrix vormt de basis van de door Quanta NpM ontwikkelde routeplanner klantgerichtheid. Daarnaast gebruiken wij deze matrix in meerdere projecten en adviestrajecten als instrument voor analyse en synthese.

www.campmatrix.nl

 

Gedragswerk

Gedragswerk stimuleert de samenwerking van onderwijsprofessionals rond leerlingen met gedragsproblemen die tussen wal en schip dreigen te vallen. Op de website van Gedragswerk zijn veel hulpmiddelen opgenomen, gericht op het bevorderen van samenwerking en effectieve communicatie.

www.gedragswerk.nl

 

 

J-Advies is een betrouwbare en zorgvuldig partner van Quanta NpM die ondersteuning biedt bij juridische vraagstukken die verband houden met de ontwikkeling van organisaties. J-Advies richt zich vooral op de non-profitsector, maar ook op overheden en bedrijven die actief zijn in het maatschappelijk domein.

www.j-advies.nl

 

Gradior VisionFocus richt zich op mensen, groepen en organisaties die met succes willen inspelen op de toekomst. Boudewijn Krijger, oprichter van Gradior VisionFocus heeft een zeer rijke ervaring in de commerciële sector. Quanta NpM en Gradior VisionFocus bundelden de krachten en werken samen aan het versterken van ondernemerschap in non-profit organisaties.

www.gradior.nl

 

 

Express & Impress is een integraal leertraject waarin jonge professionals, door het ervaren van praktijkgerichte situaties en creatieve opdrachten, belangrijke inzichten krijgen in zichzelf, hun werkomgeving en hun toekomst. Ze ontwikkelen skills om hun doelen te bereiken. Het is een verrijkend avontuur waarvan de deelnemers de rest van hun carrière profijt kunnen hebben.Door het volgen van Express & Impress wordt elke deelnemer een professional die weet waar zijn/haar kracht ligt en hoe deze effectief te gebruiken.

www.expressimpress.nl/

 

 

Twiga Communicatie is het communicatiebedrijf van Ronald Jas. Ronald ondersteunt Quanta NpM met enige regelmaat met strategische of planmatige aanvullingen of uitwerkingen van bestaande Quanta NpM communicatie en marketingprojecten.

www.twigacommunicatie.nl

 

Educote maatwerk in onderwijs en training en Quanta NpM, zijn partners waar het gaat om het verzorgen van trainingen voor onderwijsprofessionals.

www.educote.nl
 


 

MaxClass is een gratis communicatieplatform voor leerlingen, ouders en school. Het maakt het eenvoudig voor scholen om contact te houden met de klas. Voor ouders biedt het de mogelijkheid om andere ouders beter te leren kennen. Bovendien is er de mogelijkheid om makkelijker te communiceren met de school en om betrokken te blijven. MaxClass is een privé sociaal netwerk waar iedereen op school en thuis profijt van heeft. Quanta NpM is partner van MaxClass.

www.maxclass.com

 

Een Kompas helpt bij het uitzetten van een koers. Het is een onmisbaar middel in de navigatie naar de bestemming. De bestemming van uw bedrijf of organisatie ligt wat Kompas MRC betreft in het leveren van ‘Toegevoegde Waarde’. Maar het kan zijn dat u niet altijd even helder voor de ogen staat, wat de bestemming (de toegevoegde waarde dus!) van uw bedrijf nu eigenlijk is. Dan kan er met behulp van Market Research (marktonderzoek) worden gekeken naar uw markt.

www.kompasmrc.nl

Logavak Opleidingsgroep verzorgt na- en bijscholing voor professionals in GGZ, Jeugdzorg, Kinderopvang, Management, Onderwijs, Psychologie, Zorg en Welzijn. Dit via zowel specialisatie-leergangen als kortlopende cursussen en e-learning. De cursussen van Logavak worden zowel aangeboden via open inschrijving als in-company.

www.logavak.nl