Quanta|NpM    Wilhelmina Druckerweg 7, 4105 EP    Culemborg    t:0345 - 532 187    info@quantanpm.nl
Zoeken

Home > Partners

Partners

Quanta NpM werkt onder meer samen met:

 

 

Crux Creaties is een acteurs- en trainingsvoorziening en ondersteunt organisaties en individuen door spel- en trainingsactiviteiten op het snijvlak van theater en communicatie. Quanta NpM en Crux Creaties werken samen in allerlei trainingen gericht op communicatie, samenwerking en vakmanschap. In 2021 bijvoorbeeld in de training 'Meer kracht om door te pakken met het systeemtheater en -spel passend onderwijs'.

www.cruxcreaties.nl

Paula van Overveld van Paulissimo weet een boodschap op een pakkende en oogstrelende manier te vertalen en realiseren in beeld. Zij maakte de prachtige en treffende foto's voor mijn boek 'Rebel!'. Quanta NpM betrekt Paula graag als deskundige en uiterst creatieve communicatieadviseur. Daarnaast vinden Paulissimo en Quanta NpM elkaar in de gezamenlijke uitvoering van communicatietrainingen die vragen om dans en muziek.

 www.paulissimo.nl

 

Uitgeverij SWP bracht in de voorbije jaren vijf boeken uit, geschreven door Jos van der Horst. Het gaat om de boeken 'Onderneem met zin! En behoud uw gezonde verstand!, 'Iedereen aan boord!', 'De Veldgids Iedereen aan boord!', 'Rebel met een reden' over professionals die de hakken in het zand zetten en, tot slot, 'Onze vrijheid zit in een wurggreep. En daar kunnen we wat aan doen!'. Hier vindt u meer informatie over deze boeken.

www.swpbook.com

  

 

Peter Camp Matrix Management Consult

De door Peter Camp ontwikkelde matrix vormt de basis van de door Quanta NpM ontwikkelde routeplanner klantgerichtheid. Daarnaast gebruiken wij deze matrix in meerdere projecten en adviestrajecten als instrument voor analyse en synthese.

www.campmatrix.nl

   

Twiga Communicatie is het communicatiebedrijf van Ronald Jas. Twiga Communicatie en Quanta NpM werken regelmatig samen in communicatie- en marketingprojecten.

www.twigacommunicatie.nl

 

Een Kompas helpt bij het uitzetten van een koers. Het is een onmisbaar middel in de navigatie naar de bestemming. De bestemming van uw bedrijf of organisatie ligt wat Kompas MRC betreft in het leveren van ‘Toegevoegde Waarde’. Maar het kan zijn dat u niet altijd even helder voor de ogen staat, wat de bestemming (de toegevoegde waarde dus!) van uw bedrijf nu eigenlijk is. Dan kan er met behulp van Market Research (marktonderzoek) worden gekeken naar uw markt.

www.kompasmrc.nl

Logavak Opleidingsgroep verzorgt na- en bijscholing voor professionals in GGZ, Jeugdzorg, Kinderopvang, Management, Onderwijs, Psychologie, Zorg en Welzijn. Dit via zowel specialisatie-leergangen als kortlopende cursussen en e-learning. De cursussen van Logavak worden zowel aangeboden via open inschrijving als in-company.

www.logavak.nl